SKANFIL SVERIGE AB

Skanfil AS  är Norges ledande handlare av frimärken. Dessutom har vi ett brett utbud av mynt, sedlar, vykort, gamla aktiebrev, medaljer, autografer, pins och många andra samlarobjekt till försäljning.

Skanfil Auksjoner AS är vår auktionsenhet. Fyra större offentliga auktioner arrangeras varje år i Oslo. Möjlighet till skriftliga bud samt budgivning via internet vid varje storauktion. Dessutom håller vi kontinuerligt onlineauktioner på våra hemsidor.

Skanfils huvudkontor ligger i Haugesund, där även vår postorderavdelning är lokaliserad. Vi har butik i Sarpsborg och kontor i Oslo och Trondheim. I Danmark har vi kontor i Köpenhamn, Fredensborg och Århus. Vi har representanter i flera norska områden. Klicka gärna på denna länk för att få en översikt var vi håller till samt en fullständig adresslista.

Den 7:e januari 2013 förvärvade vi Posthistoria World Wide AB och finns nu även i Sverige, Uppsala.

Ska du köpa eller sälja samlarobjekt - Välkommen att kontakta oss på någon av våra avdelningar på telefon + 46 8 26 27 33 (Sverige), + 47 52 70 39 40 (Norge) eller + 45 41 99 02 99 / + 45 46 56 38 57 (Danmark).

Vi är medlem i Sveriges Frimärkshandlarförbund.

Förordnad värderingsman av Svenska Handelskammaren.
Ange din e-postadress
Auktionsinlämning
2014-01-30
Auktionsinlämning: Vi  tar emot material till våra löpande Online auktioner och till vår...
Besök gärna våra samarbetspartners


 
Hem  |  Butik  |  Om Skanfil  |  Nyheter |  Kontakta oss  |  Allmänt  Svenska English